JAK SE UZDRAVIT...

04.02.2015 16:55

JAK SE UZDRAVIT

 

Neexistuje jeden jediný způsob na léčbu nejrůznějších tak zvaných civilizačních nemocí. Vždy musí jít o komplexní léčbu celého organismu. A především je třeba léčit příčiny nemocí a ne pouze jejích následky.

K tomu je zapotřebí přesně stanovit diagnózu. Mnohdy příznaky nemoci poukazují jednoznačně na nějaký konkrétní orgán a přitom jde o onemocnění jiného orgánu nebo několika orgánů, dokonce celého systému. Je nutno vždy analyzovat celkový stav organismu, ale také psychiku a další pocity člověka.

Mou léčbu, kterou již provozují skoro 25 let, a se kterou mám velmi dobré výsledky, vždy začínám od zmíněné diagnózy a pak nastupuje terapie, které základem je harmonizace hormonální sféry člověka. Tento postup patří k základům mé léčby. Následně se snažím netoxikovat celý organismus pomocí přírodních antioxidantů a dalších přírodních látek, jak rovněž nastartovat bylinnou léčbu a gemmoterapii. V případě zvlášť akutních  problému využívám také reflexní a lymfatické masáže, a také bio selektivní proudy.

Zajímavé je, že celou mou léčitelskou praxi, kdy jsem se setkal s celou škálou nejrůznějších onemocnění, vždy docházelo k okamžitému zlepšení a ve většině případů také k vyléčení jednotlivých chorob, dokonce i těch, které klasická medicína v současné době neléčí.

Samozřejmě je zapotřebí úzká spolupráce pacient – terapeut a hlavně vůle pacienta a jeho přesvědčení, že se léčit chce, a že bude spolupracovat. Musím však říct, že moje metoda léčby „IN“ ve spojení s dalšími terapiemi je v podstatě jednoduchá, a také velmi šetrná k lidskému organismu a navíc i šetrná k finančním možnostem klienta. Již od prvních terapií klient nemusí navštěvovat lékárny a kupovat drahé farmaceutické prostředky nebo doplňky stravy,

Pokud máte problémy s pohybovým ústrojím, zažívacím traktem, žaludkem, játry, atp., cukrovkou I. a II. typu, alergiemi, roztroušenou sklerózou a dalším nemocemi nervové soustavy, a celou řadu dalších civilizačních nemocí, můžete se obrátit na mě, na adresu : mujguru@email.cz nebo mi zavolat na tel. 774 484 322 a dohodneme způsob léčby vašich potíží a časový harmonogram terapie. Věřím, že vám budu moci pomoct.

Váš terapeut Theodor

Kontakt

jakseuzdravit matvikoff@seznam.cz